Despre RefineDesign

RefineDesign ofera produse de cea mai inalta calitate pentru amenajari ce se pliaza pe gustul si personalitatea fiecarui client in parte. Produsele noastre se diferentiaza printr-o structura unica si culori care se imbina perfect cu ideile clientilor pentru un rezultat estetic, dar si durabil.

Din echipa RefineDesign fac parte aplicatori cu vasta experienta atat pe piata din Italia cat si pe cea din Romania, cu numeroase lucrari executate, cu preponderenta in aria de amenajari interioare decorative.

Va punem, de asemenea, la dispozitie un portofoliu de produse amplu si diversificat din care sa puteti alege culorile si design-ul potrivit nevoilor si personalitatii dumneavoastra.

Si, pentru ca stim ca alegerea potrivita nu este niciodata simpla, consilierii nostrii va stau la dispozitie pe tot parcursul proiectului initiat de dumneavoastra.

Misiune

Am infiintat RefineDesign avand certitudinea ca putem transforma interiorul oricarei incaperi obisnuite intr-o opera de arta, cu ajutorul produselor de calitate si a experientei echipei noastre.

Viziune

V-ati saturat de culorile clasice si banalitatea acestora? RefineDesign isi propune sa imbunatateasca atmosfera oricarui spatiu pe care il doriti reamenajat, cu ajutorul vopselelor deosebite si al creativitatii echipei de care dispunem.

Proiectele noastre

CAN POWER SHOWROOM

PRELUNGIREA GHENCEA

PROIECT CONSTANTA

CAFENEA ALBA IULIA